Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3632
Title: | Нові технологічні системи на основі поліфункціонального желюючого напівфабрикату |
Other Titles: | Новые технологические системы на основе полифункционального желирующего полуфабриката New technological systems based on multifunctional gelling semi-finished products |
Authors: | Степанова, Т. М. Дубовик, О. В. Степанова, Т. М. Дубовик, О. В. Stepanova, T. M. Dubovyk, O. V. |
Keywords: | пектин гелеутворення кальцій пектин студнеобразование кальций pectin gelation calcium |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Дніпропетровський національний університет ім. О. Гончара |
Citation: | Степанова Т. М. Нові технологічні системи на основі поліфункціонального желюючого напівфабрикату [Електронний ресурс] / Т. М. Степанова, О. В. Дубовик // XIІІ Всеукраїнська конференція молодих вчених та студентів з актуальних питань сучасної хімії з міжнародною участю, (м. Дніпропетровськ 19-21 травня 2015 р.). – Дніпропетровськ : ДНУ ім. О. Гончара, 2015. - С. 120. |
Abstract: | В тезах звертається увага на нові технологічні системи на основі поліфункціонального желюючого напівфабрикату. Розглянуто питання використання поліфункціонального желюючого напівфабрикату та його збагачення на сухі вітаміно-мінеральні комплекси. В тезисах обращается внимание на новые технологические системы на основе полифункционального желирующего полуфабриката. Рассмотрены вопросы использования полифункционального желирующего полуфабриката и его обогащения сухими витамино-минеральными комплексами. |
Description: | The thesis draws attention to new technological systems based on multifunctional semi-finished jelly products. The problems of the multifunctional semi-finished jelly products using reviews and its dry vitamins and minerals enrichment. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3632 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Степанова_ДНУ.pdf | 203,45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.