Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3634
Назва: Наукове обґрунтування ролі системи «NEApectin–Ca2+» у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукції
Інші назви: Научное обоснование роли системы «NEApectin-Ca2+» в формировании ассортимента низкокалорийной кулинарной продукции
Background of the role of «NEApectin-Ca2 +» system in assortment of low calorie culinary products
Автори: Степанова, Т. М.
Степанова, Т. М.
Stepanova, T. M.
Ключові слова: пектин
кальцій
гелеутворення
пектин
кальций
гелеобразования
pectin
calcium
gelation
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Степанова Т. М. Наукове обґрунтування ролі системи «NEA pectin – Ca 2+» у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукції [Електронний ресурс] / Т. М. Степанова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наукових праць. – Харків : ХДУХТ, 2015. - № 1 (21). – С. 325-331.
Короткий огляд (реферат): В статті проаналізовано систему «NEApectin-Ca2+» як визначального чинника асортименту низькокалорійної желеподібної кулінарної продукції. Висвітлено перспективні напрями щодо розвитку ресурсозберігаючих та енергозаощаджувальних технологій у сфері переробки вітчизняної продовольчої сировини. В статье проанализирована система «NEApectin-Ca2+» как определяющий фактор ассортимента низкокалорийной желеобразной кулинарной продукции. Освещены перспективы направления развития ресурсо- и энергосберегающих технологий в сфере переработки отечественного продовольственного сырья.
Опис: This article describes the gelling process in food systems are based on low-esterified pectin amidated, their substance and results. The author identified priority directions and types of products that have competitive advantages among similar goods.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3634
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Степанова_ХДУХТ.pdf288,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.