Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3634
Title: Наукове обґрунтування ролі системи «NEApectin–Ca2+» у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукції
Other Titles: Научное обоснование роли системы «NEApectin-Ca2+» в формировании ассортимента низкокалорийной кулинарной продукции
Background of the role of «NEApectin-Ca2 +» system in assortment of low calorie culinary products
Authors: Степанова, Т. М.
Степанова, Т. М.
Stepanova, T. M.
Keywords: пектин
кальцій
гелеутворення
пектин
кальций
гелеобразования
pectin
calcium
gelation
Issue Date: 2015
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Степанова Т. М. Наукове обґрунтування ролі системи «NEA pectin – Ca 2+» у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукції [Електронний ресурс] / Т. М. Степанова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наукових праць. – Харків : ХДУХТ, 2015. - № 1 (21). – С. 325-331.
Abstract: В статті проаналізовано систему «NEApectin-Ca2+» як визначального чинника асортименту низькокалорійної желеподібної кулінарної продукції. Висвітлено перспективні напрями щодо розвитку ресурсозберігаючих та енергозаощаджувальних технологій у сфері переробки вітчизняної продовольчої сировини. В статье проанализирована система «NEApectin-Ca2+» как определяющий фактор ассортимента низкокалорийной желеобразной кулинарной продукции. Освещены перспективы направления развития ресурсо- и энергосберегающих технологий в сфере переработки отечественного продовольственного сырья.
Description: This article describes the gelling process in food systems are based on low-esterified pectin amidated, their substance and results. The author identified priority directions and types of products that have competitive advantages among similar goods.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3634
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Степанова_ХДУХТ.pdf288,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.