Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3634
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorStepanova, T. M.-
dc.date.accessioned2016-07-14T12:15:28Z-
dc.date.available2016-07-14T12:15:28Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСтепанова Т. М. Наукове обґрунтування ролі системи «NEA pectin – Ca 2+» у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукції [Електронний ресурс] / Т. М. Степанова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наукових праць. – Харків : ХДУХТ, 2015. - № 1 (21). – С. 325-331.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3634-
dc.descriptionThis article describes the gelling process in food systems are based on low-esterified pectin amidated, their substance and results. The author identified priority directions and types of products that have competitive advantages among similar goods.uk_UK
dc.description.abstractВ статті проаналізовано систему «NEApectin-Ca2+» як визначального чинника асортименту низькокалорійної желеподібної кулінарної продукції. Висвітлено перспективні напрями щодо розвитку ресурсозберігаючих та енергозаощаджувальних технологій у сфері переробки вітчизняної продовольчої сировини. В статье проанализирована система «NEApectin-Ca2+» как определяющий фактор ассортимента низкокалорийной желеобразной кулинарной продукции. Освещены перспективы направления развития ресурсо- и энергосберегающих технологий в сфере переработки отечественного продовольственного сырья.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UK
dc.subjectпектинuk_UK
dc.subjectкальційuk_UK
dc.subjectгелеутворенняuk_UK
dc.subjectпектинuk_UK
dc.subjectкальцийuk_UK
dc.subjectгелеобразованияuk_UK
dc.subjectpectinuk_UK
dc.subjectcalciumuk_UK
dc.subjectgelationuk_UK
dc.titleНаукове обґрунтування ролі системи «NEApectin–Ca2+» у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукціїuk_UK
dc.title.alternativeНаучное обоснование роли системы «NEApectin-Ca2+» в формировании ассортимента низкокалорийной кулинарной продукцииuk_UK
dc.title.alternativeBackground of the role of «NEApectin-Ca2 +» system in assortment of low calorie culinary productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Степанова_ХДУХТ.pdf288,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.