Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3634
Назва: | Наукове обґрунтування ролі системи «NEApectin–Ca2+» у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукції |
Інші назви: | Научное обоснование роли системы «NEApectin-Ca2+» в формировании ассортимента низкокалорийной кулинарной продукции Background of the role of «NEApectin-Ca2 +» system in assortment of low calorie culinary products |
Автори: | Степанова, Т. М. Степанова, Т. М. Stepanova, T. M. |
Ключові слова: | пектин кальцій гелеутворення пектин кальций гелеобразования pectin calcium gelation |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Степанова Т. М. Наукове обґрунтування ролі системи «NEA pectin – Ca 2+» у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукції [Електронний ресурс] / Т. М. Степанова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наукових праць. – Харків : ХДУХТ, 2015. - № 1 (21). – С. 325-331. |
Короткий огляд (реферат): | В статті проаналізовано систему «NEApectin-Ca2+» як визначального чинника асортименту низькокалорійної желеподібної кулінарної продукції. Висвітлено перспективні напрями щодо розвитку ресурсозберігаючих та енергозаощаджувальних технологій у сфері переробки вітчизняної продовольчої сировини. В статье проанализирована система «NEApectin-Ca2+» как определяющий фактор ассортимента низкокалорийной желеобразной кулинарной продукции. Освещены перспективы направления развития ресурсо- и энергосберегающих технологий в сфере переработки отечественного продовольственного сырья. |
Опис: | This article describes the gelling process in food systems are based on low-esterified pectin amidated, their substance and results. The author identified priority directions and types of products that have competitive advantages among similar goods. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3634 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Степанова_ХДУХТ.pdf | 288,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.