Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3701
Назва: | Технология кулинарной продукции |
Інші назви: | Технологія кулінарної продукції Technology culinary products |
Автори: | Шильман, Лев Залманович Шильман, Лев Залманович Shilman, Lev Zalmanovich |
Ключові слова: | процессы предприятий питания сырье полуфабрикаты процеси підприємств харчування сировина напівфабрикати catering processes raw materials semi-finished products |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Издательский центр «Академия» |
Бібліографічний опис: | Шильман Л. З. Технология кулинарной продукции : учеб. пособие для студ. учреждений сред. проф. образования [Электронный ресурс] / Л. З. Шильман. - 4-е изд., стер. - М. : Издательский центр «Академия», 2016. - 176 с. |
Короткий огляд (реферат): | Описаны процессы приготовления полуфабрикатов, готовой кулинарной продукции для поваров 5 разряда. Описані процеси приготування напівфабрикатів, готової кулінарної продукції для кухарів 5 розряду. |
Опис: | Describes how to prepare semi-finished products for culinary cooks 5 digits. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3701 |
Розташовується у зібраннях: | Підручники та навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шильман Л.З.-ТКП_copy.pdf | 1,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.