Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3701
Назва: Технология кулинарной продукции
Інші назви: Технологія кулінарної продукції
Technology culinary products
Автори: Шильман, Лев Залманович
Шильман, Лев Залманович
Shilman, Lev Zalmanovich
Ключові слова: процессы предприятий питания
сырье
полуфабрикаты
процеси підприємств харчування
сировина
напівфабрикати
catering processes
raw materials
semi-finished products
Дата публікації: 2016
Видавництво: Издательский центр «Академия»
Бібліографічний опис: Шильман Л. З. Технология кулинарной продукции : учеб. пособие для студ. учреждений сред. проф. образования [Электронный ресурс] / Л. З. Шильман. - 4-е изд., стер. - М. : Издательский центр «Академия», 2016. - 176 с.
Короткий огляд (реферат): Описаны процессы приготовления полуфабрикатов, готовой кулинарной продукции для поваров 5 разряда. Описані процеси приготування напівфабрикатів, готової кулінарної продукції для кухарів 5 розряду.
Опис: Describes how to prepare semi-finished products for culinary cooks 5 digits.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3701
Розташовується у зібраннях:Підручники та навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шильман Л.З.-ТКП_copy.pdf1,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.