Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3706| Назва: | Технологические процессы предприятий питания |
| Інші назви: | Технологічні процеси підприємств харчування Processes catering |
| Автори: | Шильман, Лев Залманович Шильман, Лев Залманович Shilman, Lev Zalmanovich |
| Ключові слова: | процессы предприятий питания сырье полуфабрикаты процеси підприємств харчування сировина напівфабрикати catering processes raw materials semi-finished products |
| Дата публікації: | 2014 |
| Видавництво: | Издательский центр «Академия» |
| Бібліографічний опис: | Шильман Л. З. Технологические процессы предприятий питания : учеб. пособие для студ. учреждений сред. проф. образования [Электронный ресурс] / Л. З. Шильман. - 5-е изд., стер. - М. : Издательский центр «Академия», 2014. - 192 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Описаны процессы приготовления полуфабрикатов, готовой кулинарной продукции для поваров 4 разряда. Описані процеси приготування напівфабрикатів, готової кулінарної продукції для кухарів 4 розряду. |
| Опис: | Describes how to prepare semi-finished products for culinary cooks 4 digits. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3706 |
| Розташовується у зібраннях: | Підручники та навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Шильман Л.З._ТППП_copy.pdf | 2,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.