Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3706
Назва: Технологические процессы предприятий питания
Інші назви: Технологічні процеси підприємств харчування
Processes catering
Автори: Шильман, Лев Залманович
Шильман, Лев Залманович
Shilman, Lev Zalmanovich
Ключові слова: процессы предприятий питания
сырье
полуфабрикаты
процеси підприємств харчування
сировина
напівфабрикати
catering processes
raw materials
semi-finished products
Дата публікації: 2014
Видавництво: Издательский центр «Академия»
Бібліографічний опис: Шильман Л. З. Технологические процессы предприятий питания : учеб. пособие для студ. учреждений сред. проф. образования [Электронный ресурс] / Л. З. Шильман. - 5-е изд., стер. - М. : Издательский центр «Академия», 2014. - 192 с.
Короткий огляд (реферат): Описаны процессы приготовления полуфабрикатов, готовой кулинарной продукции для поваров 4 разряда. Описані процеси приготування напівфабрикатів, готової кулінарної продукції для кухарів 4 розряду.
Опис: Describes how to prepare semi-finished products for culinary cooks 4 digits.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3706
Розташовується у зібраннях:Підручники та навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шильман Л.З._ТППП_copy.pdf2,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.