Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3706
Title: | Технологические процессы предприятий питания |
Other Titles: | Технологічні процеси підприємств харчування Processes catering |
Authors: | Шильман, Лев Залманович Шильман, Лев Залманович Shilman, Lev Zalmanovich |
Keywords: | процессы предприятий питания сырье полуфабрикаты процеси підприємств харчування сировина напівфабрикати catering processes raw materials semi-finished products |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Издательский центр «Академия» |
Citation: | Шильман Л. З. Технологические процессы предприятий питания : учеб. пособие для студ. учреждений сред. проф. образования [Электронный ресурс] / Л. З. Шильман. - 5-е изд., стер. - М. : Издательский центр «Академия», 2014. - 192 с. |
Abstract: | Описаны процессы приготовления полуфабрикатов, готовой кулинарной продукции для поваров 4 разряда. Описані процеси приготування напівфабрикатів, готової кулінарної продукції для кухарів 4 розряду. |
Description: | Describes how to prepare semi-finished products for culinary cooks 4 digits. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3706 |
Appears in Collections: | Підручники та навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Шильман Л.З._ТППП_copy.pdf | 2,07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.