Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3714
Назва: Аналіз методів термостабілізації процесу анаеробного бродіння
Інші назви: Анализ методов термостабилизации процесса анаэробного брожения
Analysis methods for thermal stabilization process of anaerobic fermentation
Автори: Лисенко, В. М.
Лысенко, В. Н.
Lysenko, V. N.
Ключові слова: біогаз
анаеробне бродіння
термостабілізація
биогаз
анаэробное брожение
термостабилизация
biogas
anaerobic digestion
thermal stabilization
Дата публікації: 2016
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Лисенко В. М. Аналіз методів термостабілізації процесу анаеробного бродіння / В. М. Лисенко // Екологія і природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства : матеріали ІІІ Міжнародної наук.- практ. конф., (ТДСГДС ІКСГП НААН, м. Тернопіль, 24-25 березня 2016р.). – Тернопіль : Тернопільський національний економічний університет, 2016. - Ч.2 - С. 44.
Короткий огляд (реферат): У тезі проведено аналіз методів термостабілізації процесу анаеробного бродіння. В тезисе проведён анализ методов термостабилизации процесса анаэробного брожения.
Опис: In the premise of the analysis methods for thermal stabilization process of anaerobic fermentation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3714
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лисенко В. М..Аналіз методів .pdf268,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.