Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3714
Назва: | Аналіз методів термостабілізації процесу анаеробного бродіння |
Інші назви: | Анализ методов термостабилизации процесса анаэробного брожения Analysis methods for thermal stabilization process of anaerobic fermentation |
Автори: | Лисенко, В. М. Лысенко, В. Н. Lysenko, V. N. |
Ключові слова: | біогаз анаеробне бродіння термостабілізація биогаз анаэробное брожение термостабилизация biogas anaerobic digestion thermal stabilization |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Тернопільський національний економічний університет |
Бібліографічний опис: | Лисенко В. М. Аналіз методів термостабілізації процесу анаеробного бродіння / В. М. Лисенко // Екологія і природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства : матеріали ІІІ Міжнародної наук.- практ. конф., (ТДСГДС ІКСГП НААН, м. Тернопіль, 24-25 березня 2016р.). – Тернопіль : Тернопільський національний економічний університет, 2016. - Ч.2 - С. 44. |
Короткий огляд (реферат): | У тезі проведено аналіз методів термостабілізації процесу анаеробного бродіння. В тезисе проведён анализ методов термостабилизации процесса анаэробного брожения. |
Опис: | In the premise of the analysis methods for thermal stabilization process of anaerobic fermentation. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3714 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лисенко В. М..Аналіз методів .pdf | 268,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.