Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3759
Назва: Нетрадиційні способи обробки плодоовочевої сировини
Інші назви: Нетрадиционные способы обработки плодоовощного сырья
Alternative ways of processing raw fruit and vegetables
Автори: Савойський, О. Ю.
Савойский, А. Ю.
Savoyskyi, A. Y.
Ключові слова: ультразвук
плодоовочева сировина
теплообмін
ультразвук
плодоовощная сырье
теплообмен
ultrasound
raw vegetables
heat transfer
Дата публікації: 2016
Видавництво: Крок
Бібліографічний опис: Савойський О. Ю. Нетрадиційні способи обробки плодоовочевої сировини [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Матеріали ІІІ міжнар наук.- практ. конф., (ТДСГДС ІКСГП НААН, м. Тернопіль, 19-20 травня 2016 р.). – Тернопіль : Крок, 2016. - С. 129-131.
Короткий огляд (реферат): У тезі розглянуто нетрадиційні способи обробки плодоовочевої сировини. В тезе рассмотрены нетрадиционные способы обработки плодоовощного сырья.
Опис: The topic discussed innovative ways of processing of fruit and vegetable raw materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3759
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савойський О.Нетрадиційні способи обробки. .pdf269,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.