Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3759
Назва: | Нетрадиційні способи обробки плодоовочевої сировини |
Інші назви: | Нетрадиционные способы обработки плодоовощного сырья Alternative ways of processing raw fruit and vegetables |
Автори: | Савойський, О. Ю. Савойский, А. Ю. Savoyskyi, A. Y. |
Ключові слова: | ультразвук плодоовочева сировина теплообмін ультразвук плодоовощная сырье теплообмен ultrasound raw vegetables heat transfer |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Крок |
Бібліографічний опис: | Савойський О. Ю. Нетрадиційні способи обробки плодоовочевої сировини [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Матеріали ІІІ міжнар наук.- практ. конф., (ТДСГДС ІКСГП НААН, м. Тернопіль, 19-20 травня 2016 р.). – Тернопіль : Крок, 2016. - С. 129-131. |
Короткий огляд (реферат): | У тезі розглянуто нетрадиційні способи обробки плодоовочевої сировини. В тезе рассмотрены нетрадиционные способы обработки плодоовощного сырья. |
Опис: | The topic discussed innovative ways of processing of fruit and vegetable raw materials. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3759 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Савойський О.Нетрадиційні способи обробки. .pdf | 269,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.