Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/378
Назва: | Резерви отримання яловичини |
Інші назви: | Резервы получения говядины Backloqq of receipt beef |
Автори: | Тищенко, В. І. Божко, Н. В. Тищенко, В. И. Божко, Н. В. Tischenko, V. I. Bozhko, N. V. |
Ключові слова: | м'ясне виробництво розведення тварин симентальська порода мясное производство разведение животных симентальская порода |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Тищенко В. І. Резерви отримання яловичини [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип. 7(18). – С. 40-42. |
Короткий огляд (реферат): | Проведений аналіз результатів забою та сортовий розруб туш забійних тварин симентальської породи дають можливість стверджувати, що розв’язання проблеми забезпечення населення України яловичиною можливе в недалекому майбутньому, завдяки інтенсивній відгодівлі молодняку комбіно- ваних порід худоби. Проведенный анализ результатов забоя и сортовой разруб туш убойных животных симменталь- ской породы дает возможность утверждать, что решение проблемы обеспечения населения Украины говядиной возможно в скором будущем, благодаря интенсивному откорму молодняку комбинирован- ных пород скота |
Опис: | The conducted analysis of results of backwall and of high quality cutting of carcasses of for slaughter animals of Simmental breed is given by possibility to assert that decision of problem of providing of population of Ukraine a beef possibly in the near future, due to the intensive fattening to the sapling of the combined breeds of cattle. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/378 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
12.pdf | 16,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.