Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3819
Назва: Усовершенствование вафельных начинок с использованием концентрата ядра грецкого ореха
Інші назви: Удосконалення вафельних начинок з використанням концентрату ядра волоського горіха
Improvement of wafer fillings using a concentrate walnuts
Автори: Обозная, М. В.
Шильман, Л. З.
Кошель, Е. Ю.
Бидюк, Д. О.
Перцевой, Ф. В.
Обозна, М. В.
Шильман, Л. З.
Кошель, О. Ю.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, Ф. В.
Obozna, M. V.
Shilman, L. Z.
Koshel, E. Y.
Biduk, D. О.
Pertsevoy, F. V.
Ключові слова: вафельные изделия
концентрат ядра грецкого ореха
начинки
вафельні вироби
концентрат ядра волоського горіху
начинки
wafer products
concentrate
walnuts
Дата публікації: 2016
Видавництво: ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ
Бібліографічний опис: Усовершенствование вафельных начинок с использованием концентрата ядра грецкого ореха [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Л. З. Шильман, Е. Ю. Кошель [и др.] // Технология и продукты здорового питания – 2016 : зб. науч. трудов. − Саратов : ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ, 2016. – в печати.
Короткий огляд (реферат): Добавление концентрата ядра грецкого ореха в начинки для вафельных изделий способствует повышению их качества : обеспечивает наличие в них незаменимых аминокислот, полисахаридов, ненасыщенных жирных кислот и других пищевых веществ. Додавання концентрату ядра волоського горіха начинки для вафельних виробів сприяє підвищенню їх якості : забезпечує наявність в них незамінних амінокислот, полісахаридів, ненасичених жирних кислот і інших харчових речовин.
Опис: Тhe addition of a concentrate of walnuts in fillings of wafer products contributes to their quality : ensures the presence of essential amino acids, polysaccharides, unsaturated fatty acids and other nutrients.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3819
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обозная М. В. Усовершенствование вафельных начинок.pdf277,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.