Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3831
Назва: Аналіз чинників, які впливають на якість свинини
Інші назви: Анализ факторов, влияющих на качество свинины
Analysis of factors affecting the quality of pork
Автори: Цигура, Вікторія Вікторівна
Цигура, Виктория Викторовна
Tsyhura, ViktoriiaVictorovna
Ключові слова: якість свинини
дефекти PSE i DFD
особливості годівлі
качество свинины
дефекты PSE и DFD
особенности кормления
the quality of pork
defects PSE i DFD
features feeding
Дата публікації: 2015
Видавництво: Одеська національна академія харчових технологій
Бібліографічний опис: Цигура В. В. Аналіз чинників, які впливають на якість свинини [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Міністерство освіти і науки України. – Одеса : Одеська національна академія харчових технологій, 2015. – С. 251-253.
Короткий огляд (реферат): Якість м'яса свиней залежать від багатьох факторів. Підвищення якості свинини потребує комплексного підходу.Оптимізувати якість свинини можлива за допомогою спеціальних раціонів. Качество мяса свиней зависят от многих факторов. Повышение качества свинины требует комплексного подхода. Оптимизировать качество свинины возможна с помощью специальных рационов.
Опис: The quality of pork depend on many factors. Improving the quality of pork requires an integrated approach. Optimize pork quality possible with special diets.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3831
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цигура В.В. Аналіз чинників ,які впливають на якість мяса.pdf291,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.