Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3832
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цигура, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Цигура, Виктория Викторовна | - |
dc.contributor.author | Tsyhura, ViktoriiaVictorovna | - |
dc.date.accessioned | 2016-08-12T08:41:29Z | - |
dc.date.available | 2016-08-12T08:41:29Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Цигура В. В. Дослідження фізико-хімічних показників якості свинини [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VIIІ Всеукр. наук.- практ. конф. молодих учених та студентів з міжнародною участю,( м. Одеса, 10-11 листопада 2015 р.). – Одеса : Одеська національна академія харчових технологій, 2015. – С. 249. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3832 | - |
dc.description | Level pork usefulness depends on animal feed. Defined physical and chemical properties of the longest back muscle. | uk_UK |
dc.description.abstract | Рівень повноцінності свинини залежить від годівлі тварин. Визначено фізико-хімічні показники найдовшого м’яза спини. Уровень полноценности свинины зависит от кормления животных. Определены физико-химические показатели длиннейшей мышцы спины. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Одеська національна академія харчових технологій | uk_UK |
dc.subject | свинина | uk_UK |
dc.subject | незамінні амінокислоти | uk_UK |
dc.subject | повноцінний білок | uk_UK |
dc.subject | свинина | uk_UK |
dc.subject | незаменимые аминокислоты | uk_UK |
dc.subject | полноценный белок | uk_UK |
dc.subject | pork | uk_UK |
dc.subject | essential amino acids | uk_UK |
dc.subject | protein complete | uk_UK |
dc.title | Дослідження фізико-хімічних показників якості свинини | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследование физико-химических показателей качества свинины | uk_UK |
dc.title.alternative | The study of physical and chemical indicators of quality of pork | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цигура В.В. Дослідження фізико-хімічних показників якості свинини.pdf | 276,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.