Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3832
Title: Дослідження фізико-хімічних показників якості свинини
Other Titles: Исследование физико-химических показателей качества свинины
The study of physical and chemical indicators of quality of pork
Authors: Цигура, Вікторія Вікторівна
Цигура, Виктория Викторовна
Tsyhura, ViktoriiaVictorovna
Keywords: свинина
незамінні амінокислоти
повноцінний білок
свинина
незаменимые аминокислоты
полноценный белок
pork
essential amino acids
protein complete
Issue Date: 2015
Publisher: Одеська національна академія харчових технологій
Citation: Цигура В. В. Дослідження фізико-хімічних показників якості свинини [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VIIІ Всеукр. наук.- практ. конф. молодих учених та студентів з міжнародною участю,( м. Одеса, 10-11 листопада 2015 р.). – Одеса : Одеська національна академія харчових технологій, 2015. – С. 249.
Abstract: Рівень повноцінності свинини залежить від годівлі тварин. Визначено фізико-хімічні показники найдовшого м’яза спини. Уровень полноценности свинины зависит от кормления животных. Определены физико-химические показатели длиннейшей мышцы спины.
Description: Level pork usefulness depends on animal feed. Defined physical and chemical properties of the longest back muscle.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3832
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.