Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3832
Title: | Дослідження фізико-хімічних показників якості свинини |
Other Titles: | Исследование физико-химических показателей качества свинины The study of physical and chemical indicators of quality of pork |
Authors: | Цигура, Вікторія Вікторівна Цигура, Виктория Викторовна Tsyhura, ViktoriiaVictorovna |
Keywords: | свинина незамінні амінокислоти повноцінний білок свинина незаменимые аминокислоты полноценный белок pork essential amino acids protein complete |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Одеська національна академія харчових технологій |
Citation: | Цигура В. В. Дослідження фізико-хімічних показників якості свинини [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VIIІ Всеукр. наук.- практ. конф. молодих учених та студентів з міжнародною участю,( м. Одеса, 10-11 листопада 2015 р.). – Одеса : Одеська національна академія харчових технологій, 2015. – С. 249. |
Abstract: | Рівень повноцінності свинини залежить від годівлі тварин. Визначено фізико-хімічні показники найдовшого м’яза спини. Уровень полноценности свинины зависит от кормления животных. Определены физико-химические показатели длиннейшей мышцы спины. |
Description: | Level pork usefulness depends on animal feed. Defined physical and chemical properties of the longest back muscle. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3832 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Цигура В.В. Дослідження фізико-хімічних показників якості свинини.pdf | 276,92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.