Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3832
Назва: | Дослідження фізико-хімічних показників якості свинини |
Інші назви: | Исследование физико-химических показателей качества свинины The study of physical and chemical indicators of quality of pork |
Автори: | Цигура, Вікторія Вікторівна Цигура, Виктория Викторовна Tsyhura, ViktoriiaVictorovna |
Ключові слова: | свинина незамінні амінокислоти повноцінний білок свинина незаменимые аминокислоты полноценный белок pork essential amino acids protein complete |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Одеська національна академія харчових технологій |
Бібліографічний опис: | Цигура В. В. Дослідження фізико-хімічних показників якості свинини [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VIIІ Всеукр. наук.- практ. конф. молодих учених та студентів з міжнародною участю,( м. Одеса, 10-11 листопада 2015 р.). – Одеса : Одеська національна академія харчових технологій, 2015. – С. 249. |
Короткий огляд (реферат): | Рівень повноцінності свинини залежить від годівлі тварин. Визначено фізико-хімічні показники найдовшого м’яза спини. Уровень полноценности свинины зависит от кормления животных. Определены физико-химические показатели длиннейшей мышцы спины. |
Опис: | Level pork usefulness depends on animal feed. Defined physical and chemical properties of the longest back muscle. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3832 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цигура В.В. Дослідження фізико-хімічних показників якості свинини.pdf | 276,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.