Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3968
Title: | Емульгатори та стабілізатори |
Other Titles: | Эмульгаторы и стабилизаторы Emulsifiers and stabilizers |
Authors: | Гузь, О. І. Гордієнко, О. І. Гузь, О. И. Гордиенко, А. И. Guz, O. І. Gordienko, O. І. |
Keywords: | стабілізатори емульсія лецитини стабилизаторы эмульсия лецитины stabilizers emulsion lecithin |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | СНАУ |
Citation: | Гузь О. І. Емульгатори та стабілізатори [Електронний ресурс] / О. І. Гузь, О. І. Гордієнко // Матер. наук.- практ. конф. викладачів, аспірантів та студентів( м.Суми, 20-21 квітня 2016 р.). – Суми : СНАУ, 2016. - Том ІІ. - С.84. |
Abstract: | Найнебезпечнішими з усіх хімічний елементів, які, як правило, додають виробники в їжу, є консерванти, стабілізатори та емульгатори. За використанням емульгаторів та стабілізаторів в Україні слідкують системи управління безпекою харчових продуктів, здійснюється контроль якості використаних домішок, їх відповідність стандартам ДСТУ. Самыми опасными из всех химический элементов, которые, как правило, добавляют производители в пищу, есть консерванты, стабилизаторы и эмульгаторы. За использованием эмульгаторов и стабилизаторов в Украине следят системы управления безопасностью пищевых продуктов, осуществляется контроль качества использованных примесей, их соответствие стандартам. |
Description: | The most dangerous of all the chemical elements that are usually added to food producers are preservatives, stabilizers and emulsifiers. With the use of emulsifiers and stabilizers in Ukraine follow the system of food safety, quality control is carried additives used, their compliance with GOST. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3968 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гузь О.І. Емульгатори..pdf | 79,84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.