Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3968
Назва: | Емульгатори та стабілізатори |
Інші назви: | Эмульгаторы и стабилизаторы Emulsifiers and stabilizers |
Автори: | Гузь, О. І. Гордієнко, О. І. Гузь, О. И. Гордиенко, А. И. Guz, O. І. Gordienko, O. І. |
Ключові слова: | стабілізатори емульсія лецитини стабилизаторы эмульсия лецитины stabilizers emulsion lecithin |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Гузь О. І. Емульгатори та стабілізатори [Електронний ресурс] / О. І. Гузь, О. І. Гордієнко // Матер. наук.- практ. конф. викладачів, аспірантів та студентів( м.Суми, 20-21 квітня 2016 р.). – Суми : СНАУ, 2016. - Том ІІ. - С.84. |
Короткий огляд (реферат): | Найнебезпечнішими з усіх хімічний елементів, які, як правило, додають виробники в їжу, є консерванти, стабілізатори та емульгатори. За використанням емульгаторів та стабілізаторів в Україні слідкують системи управління безпекою харчових продуктів, здійснюється контроль якості використаних домішок, їх відповідність стандартам ДСТУ. Самыми опасными из всех химический элементов, которые, как правило, добавляют производители в пищу, есть консерванты, стабилизаторы и эмульгаторы. За использованием эмульгаторов и стабилизаторов в Украине следят системы управления безопасностью пищевых продуктов, осуществляется контроль качества использованных примесей, их соответствие стандартам. |
Опис: | The most dangerous of all the chemical elements that are usually added to food producers are preservatives, stabilizers and emulsifiers. With the use of emulsifiers and stabilizers in Ukraine follow the system of food safety, quality control is carried additives used, their compliance with GOST. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3968 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гузь О.І. Емульгатори..pdf | 79,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.