Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4461
Title: Аналіз причин зниження якості сирів
Other Titles: Анализ причин снижения качества сыров
Analysis of the causes of reduced quality cheeses
Authors: Машкін, Микола Іванович
Машкин, Николай Иванович
Mashkyn, Nikolai Ivanovich
Keywords: молоко
сиропридатність
якість сира
молоко
сыропридатность
качество сыра
milk
syroprydatnist quality crude
crude flaws
Issue Date: 2016
Publisher: ХДУХТ
Citation: Машкін М. І. Аналіз причин зниження якості сирів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність»,(м. Харків, 2016 р.). – Харків : ХДУХТ, 2016. - С. 124-125.
Abstract: У даній роботі проведено аналіз причин зниження якості сирів. Показано причини утворення вад сиру, їх залежність від сиропридатності молока і умов його отримання. В данной работе проведен анализ причин снижения качества сыров. Показаны причины образования пороков сыра, их зависимость от сыропригодности молока и условий его получения.
Description: This paper analyzes the causes of reduced quality cheeses. The reasons of formation of defects cheese syroprydatnosti their dependence on milk and conditions of its receipt.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4461
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Машкін М. І. Аналіз причин зниження якості сирів.pdf141,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.