Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4461
Title: | Аналіз причин зниження якості сирів |
Other Titles: | Анализ причин снижения качества сыров Analysis of the causes of reduced quality cheeses |
Authors: | Машкін, Микола Іванович Машкин, Николай Иванович Mashkyn, Nikolai Ivanovich |
Keywords: | молоко сиропридатність якість сира молоко сыропридатность качество сыра milk syroprydatnist quality crude crude flaws |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ХДУХТ |
Citation: | Машкін М. І. Аналіз причин зниження якості сирів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність»,(м. Харків, 2016 р.). – Харків : ХДУХТ, 2016. - С. 124-125. |
Abstract: | У даній роботі проведено аналіз причин зниження якості сирів. Показано причини утворення вад сиру, їх залежність від сиропридатності молока і умов його отримання. В данной работе проведен анализ причин снижения качества сыров. Показаны причины образования пороков сыра, их зависимость от сыропригодности молока и условий его получения. |
Description: | This paper analyzes the causes of reduced quality cheeses. The reasons of formation of defects cheese syroprydatnosti their dependence on milk and conditions of its receipt. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4461 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Машкін М. І. Аналіз причин зниження якості сирів.pdf | 141,27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.