Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4461
Назва: | Аналіз причин зниження якості сирів |
Інші назви: | Анализ причин снижения качества сыров Analysis of the causes of reduced quality cheeses |
Автори: | Машкін, Микола Іванович Машкин, Николай Иванович Mashkyn, Nikolai Ivanovich |
Ключові слова: | молоко сиропридатність якість сира молоко сыропридатность качество сыра milk syroprydatnist quality crude crude flaws |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Машкін М. І. Аналіз причин зниження якості сирів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність»,(м. Харків, 2016 р.). – Харків : ХДУХТ, 2016. - С. 124-125. |
Короткий огляд (реферат): | У даній роботі проведено аналіз причин зниження якості сирів. Показано причини утворення вад сиру, їх залежність від сиропридатності молока і умов його отримання. В данной работе проведен анализ причин снижения качества сыров. Показаны причины образования пороков сыра, их зависимость от сыропригодности молока и условий его получения. |
Опис: | This paper analyzes the causes of reduced quality cheeses. The reasons of formation of defects cheese syroprydatnosti their dependence on milk and conditions of its receipt. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4461 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Машкін М. І. Аналіз причин зниження якості сирів.pdf | 141,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.