Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4461
Назва: Аналіз причин зниження якості сирів
Інші назви: Анализ причин снижения качества сыров
Analysis of the causes of reduced quality cheeses
Автори: Машкін, Микола Іванович
Машкин, Николай Иванович
Mashkyn, Nikolai Ivanovich
Ключові слова: молоко
сиропридатність
якість сира
молоко
сыропридатность
качество сыра
milk
syroprydatnist quality crude
crude flaws
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Машкін М. І. Аналіз причин зниження якості сирів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність»,(м. Харків, 2016 р.). – Харків : ХДУХТ, 2016. - С. 124-125.
Короткий огляд (реферат): У даній роботі проведено аналіз причин зниження якості сирів. Показано причини утворення вад сиру, їх залежність від сиропридатності молока і умов його отримання. В данной работе проведен анализ причин снижения качества сыров. Показаны причины образования пороков сыра, их зависимость от сыропригодности молока и условий его получения.
Опис: This paper analyzes the causes of reduced quality cheeses. The reasons of formation of defects cheese syroprydatnosti their dependence on milk and conditions of its receipt.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4461
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Машкін М. І. Аналіз причин зниження якості сирів.pdf141,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.