Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4493
Назва: Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки
Інші назви: Оценка функционально-технологических свойств рубленых полуфабрикатов с мясом утки
Assessment of functional and technological properties of semi-finished chopped meat duck
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Шалда, Іван Сергійович
Божко, Наталья Владимировна
Пасечный, Василий Николаевич
Шалда, Иван Сергеевич
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichniy, Vasil Mikolaovich
Shalda, Ivan Sergeevich
Ключові слова: м’ясні фаршеві системи
м’ясо-місткі січені напівфабрикати
м'ясо качки
мясные фаршевые системы
мясо-содержащие рубленные полуфабрикаты
мясо утки
meat stuffing systems
the meat-containing chopped semi-finished products
duck meat
Дата публікації: 2016
Видавництво: ВЦ ВНАУ
Бібліографічний опис: Божко Н. В. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, І. С. Шалда // Техніка, енергетика, транспорт АПК : збірник наукових праць / Вінницький національний аграрний університет. - Вінниця : ВЦ ВНАУ, 2016. - Вип. 4(96). - С. 37-40.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена розробці м'ясо-містких січених напівфабрикатів із м’ясом качки та м’ясом птиці механічного обвалювання індичого.Статья посвящена разработке мясо-содержащих рубленых полуфабрикатов с мясом утки и мясом индюка механической обвалки.
Опис: The article is devoted to the development of meat-containing semi-finished products with duck meat and mechanically separated meat of turkey.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4493
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко Н. В. Оцінка функціонально-технологічних.pdf333,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.