Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4493
Назва: | Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки |
Інші назви: | Оценка функционально-технологических свойств рубленых полуфабрикатов с мясом утки Assessment of functional and technological properties of semi-finished chopped meat duck |
Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Пасічний, Василь Миколайович Шалда, Іван Сергійович Божко, Наталья Владимировна Пасечный, Василий Николаевич Шалда, Иван Сергеевич Bozhko, Natalia Vladimirovna Pasichniy, Vasil Mikolaovich Shalda, Ivan Sergeevich |
Ключові слова: | м’ясні фаршеві системи м’ясо-місткі січені напівфабрикати м'ясо качки мясные фаршевые системы мясо-содержащие рубленные полуфабрикаты мясо утки meat stuffing systems the meat-containing chopped semi-finished products duck meat |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ВЦ ВНАУ |
Бібліографічний опис: | Божко Н. В. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, І. С. Шалда // Техніка, енергетика, транспорт АПК : збірник наукових праць / Вінницький національний аграрний університет. - Вінниця : ВЦ ВНАУ, 2016. - Вип. 4(96). - С. 37-40. |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена розробці м'ясо-містких січених напівфабрикатів із м’ясом качки та м’ясом птиці механічного обвалювання індичого.Статья посвящена разработке мясо-содержащих рубленых полуфабрикатов с мясом утки и мясом индюка механической обвалки. |
Опис: | The article is devoted to the development of meat-containing semi-finished products with duck meat and mechanically separated meat of turkey. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4493 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. Оцінка функціонально-технологічних.pdf | 333,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.