Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4498
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorПасечный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTishchenko, Vasily Ivanovich-
dc.contributor.authorPasichniy, Vasil Mikolaovich-
dc.date.accessioned2017-03-28T06:18:42Z-
dc.date.available2017-03-28T06:18:42Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБожко Н. В. Дослідження модельних фаршів на основі м’яса качки Пекінської [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Вісник Харківського національно-технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : збірник наукових праць. - Харків : Національно-технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2016. - С. 37-40.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4498-
dc.descriptionIn article is shown the results of research of functional-technological and structural-mechanical properties of model minced meat, developed on the basis of the Peking duck meat and the use of poultry meat mechanically separated turkey.uk_UK
dc.description.abstractУ статті наведені результати досліджень функціонально-технологічних та структурно-механічних властивостей модельних фаршів, розроблених на основі мяса качки Пекінської та з використанням мяса птиці механічного обвалювання індичого. В статье приведены результаты исследований функционально-технологических и структурно-механических свойств модельных фаршей, разработанных на основе мяса утки Пекинской и с использованием мяса птицы механической обвалки индюшиного.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherНаціонально-технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенкаuk_UK
dc.subjectм’ясні фаршеві системиuk_UK
dc.subjectм'ясо качкиuk_UK
dc.subjectм'ясо індика механічного обвалюванняuk_UK
dc.subjectмясные фаршевые системыuk_UK
dc.subjectмясо уткиuk_UK
dc.subjectмясо индейки механической обвалкиuk_UK
dc.subjectmeat stuffing systemsuk_UK
dc.subjectduck meatuk_UK
dc.subjectturkeyuk_UK
dc.titleДослідження модельних фаршів на основі мяса качки Пекінськоїuk_UK
dc.title.alternativeИсследование модельных фаршей на основе мяса утки Пекинскойuk_UK
dc.title.alternativeThe study of model minced meat based on meat duck pekinguk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко Н. В. Дослідження модельних фаршів.PDF416,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.