Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4498
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Пасечный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tishchenko, Vasily Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Pasichniy, Vasil Mikolaovich | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-28T06:18:42Z | - |
dc.date.available | 2017-03-28T06:18:42Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. Дослідження модельних фаршів на основі м’яса качки Пекінської [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Вісник Харківського національно-технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : збірник наукових праць. - Харків : Національно-технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2016. - С. 37-40. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4498 | - |
dc.description | In article is shown the results of research of functional-technological and structural-mechanical properties of model minced meat, developed on the basis of the Peking duck meat and the use of poultry meat mechanically separated turkey. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті наведені результати досліджень функціонально-технологічних та структурно-механічних властивостей модельних фаршів, розроблених на основі мяса качки Пекінської та з використанням мяса птиці механічного обвалювання індичого. В статье приведены результаты исследований функционально-технологических и структурно-механических свойств модельных фаршей, разработанных на основе мяса утки Пекинской и с использованием мяса птицы механической обвалки индюшиного. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Національно-технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка | uk_UK |
dc.subject | м’ясні фаршеві системи | uk_UK |
dc.subject | м'ясо качки | uk_UK |
dc.subject | м'ясо індика механічного обвалювання | uk_UK |
dc.subject | мясные фаршевые системы | uk_UK |
dc.subject | мясо утки | uk_UK |
dc.subject | мясо индейки механической обвалки | uk_UK |
dc.subject | meat stuffing systems | uk_UK |
dc.subject | duck meat | uk_UK |
dc.subject | turkey | uk_UK |
dc.title | Дослідження модельних фаршів на основі мяса качки Пекінської | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследование модельных фаршей на основе мяса утки Пекинской | uk_UK |
dc.title.alternative | The study of model minced meat based on meat duck peking | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. Дослідження модельних фаршів.PDF | 416,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.