Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4498
Назва: Дослідження модельних фаршів на основі мяса качки Пекінської
Інші назви: Исследование модельных фаршей на основе мяса утки Пекинской
The study of model minced meat based on meat duck peking
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасечный, Василий Николаевич
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Pasichniy, Vasil Mikolaovich
Ключові слова: м’ясні фаршеві системи
м'ясо качки
м'ясо індика механічного обвалювання
мясные фаршевые системы
мясо утки
мясо индейки механической обвалки
meat stuffing systems
duck meat
turkey
Дата публікації: 2016
Видавництво: Національно-технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка
Бібліографічний опис: Божко Н. В. Дослідження модельних фаршів на основі м’яса качки Пекінської [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Вісник Харківського національно-технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : збірник наукових праць. - Харків : Національно-технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2016. - С. 37-40.
Короткий огляд (реферат): У статті наведені результати досліджень функціонально-технологічних та структурно-механічних властивостей модельних фаршів, розроблених на основі мяса качки Пекінської та з використанням мяса птиці механічного обвалювання індичого. В статье приведены результаты исследований функционально-технологических и структурно-механических свойств модельных фаршей, разработанных на основе мяса утки Пекинской и с использованием мяса птицы механической обвалки индюшиного.
Опис: In article is shown the results of research of functional-technological and structural-mechanical properties of model minced meat, developed on the basis of the Peking duck meat and the use of poultry meat mechanically separated turkey.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4498
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко Н. В. Дослідження модельних фаршів.PDF416,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.