Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4507
Title: Аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру
Other Titles: Анализ технологических схем подготовки молока для производства сыра
Study of technological schemes for the preparation of milk for cheese
Authors: Машкін, М. І.
Могутова, В. Ф.
Машкин, Н. И.
Могутова, В. Ф.
Mashkyn, N. I.
Mogutovа, V. F.
Keywords: технологічні схеми
підготовка молока
виробництво сиру
технологические схемы
подготовка молока
производство сыра
technological schemes
preparation of milk
cheese production
Issue Date: 2015
Publisher: ХНТУСГ ім. Петра Василенка
Citation: Машкін М. І. Аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Матеріали ХV міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв»,(м. Харків, 2015 р.). – Харків : ХНТУСГ ім. Петра Василенка, 2015. – С. 32-35.
Abstract: В данній роботі проведен аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру на переробних підприємствах та надаються рекомендації по їх модифікації. В данной работе проведен анализ технологических схем подготовки молока для производства сыра на перерабатывающих предприятиях и представлены рекомендации по их модефикации.
Description: This paper presents the research of technological schemes of preparation of milk for cheese production at processing plants and provides recommendations for their modification times.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4507
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.