Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4507| Title: | Аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру | 
| Other Titles: | Анализ  технологических схем  подготовки молока для производства сыра Study of technological schemes for the preparation of milk for cheese  | 
| Authors: | Машкін, М. І. Могутова, В. Ф. Машкин, Н. И. Могутова, В. Ф. Mashkyn, N. I. Mogutovа, V. F.  | 
| Keywords: | технологічні схеми підготовка молока виробництво сиру технологические схемы подготовка молока производство сыра technological schemes preparation of milk cheese production  | 
| Issue Date: | 2015 | 
| Publisher: | ХНТУСГ ім. Петра Василенка | 
| Citation: | Машкін М. І. Аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Матеріали ХV міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв»,(м. Харків, 2015 р.). – Харків : ХНТУСГ ім. Петра Василенка, 2015. – С. 32-35. | 
| Abstract: | В данній роботі проведен аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру на переробних підприємствах та надаються рекомендації по їх модифікації. В данной работе проведен анализ технологических схем подготовки молока для производства сыра на перерабатывающих предприятиях и представлены рекомендации по их модефикации. | 
| Description: | This paper presents the research of technological schemes of preparation of milk for cheese production at processing plants and provides recommendations for their modification times. | 
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4507 | 
| Appears in Collections: | Статті, тези доповідей | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Машкін М. І. Аналіз технологічних схем підготовки молока.pdf | 207,33 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.