Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4507
Назва: Аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру
Інші назви: Анализ технологических схем подготовки молока для производства сыра
Study of technological schemes for the preparation of milk for cheese
Автори: Машкін, М. І.
Могутова, В. Ф.
Машкин, Н. И.
Могутова, В. Ф.
Mashkyn, N. I.
Mogutovа, V. F.
Ключові слова: технологічні схеми
підготовка молока
виробництво сиру
технологические схемы
подготовка молока
производство сыра
technological schemes
preparation of milk
cheese production
Дата публікації: 2015
Видавництво: ХНТУСГ ім. Петра Василенка
Бібліографічний опис: Машкін М. І. Аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Матеріали ХV міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв»,(м. Харків, 2015 р.). – Харків : ХНТУСГ ім. Петра Василенка, 2015. – С. 32-35.
Короткий огляд (реферат): В данній роботі проведен аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру на переробних підприємствах та надаються рекомендації по їх модифікації. В данной работе проведен анализ технологических схем подготовки молока для производства сыра на перерабатывающих предприятиях и представлены рекомендации по их модефикации.
Опис: This paper presents the research of technological schemes of preparation of milk for cheese production at processing plants and provides recommendations for their modification times.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4507
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Машкін М. І. Аналіз технологічних схем підготовки молока.pdf207,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.