Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4703
Назва: | Влияние направленных рационов на химический состав свинины |
Інші назви: | Вплив спрямованих раціонів на хімічний склад свинини The effect of directed rations on the chemical composition of pork |
Автори: | Цигура, Виктория Викторовна Цигура, Вікторія Вікторівна Tsyhura, Viktoriia |
Ключові слова: | качество свинины дефекты PSE i DFD стрессоустойчивость якість свинини дефекти PSE i DFD стресостійкість the quality of pork defects PSE i DFD stress resistance |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | БГСХА |
Бібліографічний опис: | Цигура В. В. Влияние направленных рационов на химический состав свинины [Электронный ресурс] / В. В. Цигура // Молодежь и инновации-2017 : материалы международной дистанционной научно-практической конференции молодых ученых, (г. Горки,1-3 июня 2017 г.). - В 2 ч. - Ч. 2. - Горки : БГСХА, 2017. - С. 57-60. |
Короткий огляд (реферат): | Кормление – основной фактор, что обеспечивает рост и развитие организма свиней, их продуктивность, адаптацию к влиянию внешней среды и в конечном итоге имеет определяющие влияние на качество туш и химический состав мяса. Годування - основний фактор, що забезпечує зростання і розвиток організму свиней, їх продуктивність, адаптацію до впливу зовнішнього середовища і в кінцевому підсумку має визначальні вплив на якість туш і хімічний склад м'яса. |
Опис: | Feeding is the main factor that ensures the growth and development of the pig's organism, its productivity, adaptation to the influence of the external environment and ultimately has a determining influence on the quality of the carcasses and the chemical composition of the meat. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4703 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цигура В. В. Влияние направленных рационов.pdf | 233,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.