Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4703
Назва: Влияние направленных рационов на химический состав свинины
Інші назви: Вплив спрямованих раціонів на хімічний склад свинини
The effect of directed rations on the chemical composition of pork
Автори: Цигура, Виктория Викторовна
Цигура, Вікторія Вікторівна
Tsyhura, Viktoriia
Ключові слова: качество свинины
дефекты PSE i DFD
стрессоустойчивость
якість свинини
дефекти PSE i DFD
стресостійкість
the quality of pork
defects PSE i DFD
stress resistance
Дата публікації: 2017
Видавництво: БГСХА
Бібліографічний опис: Цигура В. В. Влияние направленных рационов на химический состав свинины [Электронный ресурс] / В. В. Цигура // Молодежь и инновации-2017 : материалы международной дистанционной научно-практической конференции молодых ученых, (г. Горки,1-3 июня 2017 г.). - В 2 ч. - Ч. 2. - Горки : БГСХА, 2017. - С. 57-60.
Короткий огляд (реферат): Кормление – основной фактор, что обеспечивает рост и развитие организма свиней, их продуктивность, адаптацию к влиянию внешней среды и в конечном итоге имеет определяющие влияние на качество туш и химический состав мяса. Годування - основний фактор, що забезпечує зростання і розвиток організму свиней, їх продуктивність, адаптацію до впливу зовнішнього середовища і в кінцевому підсумку має визначальні вплив на якість туш і хімічний склад м'яса.
Опис: Feeding is the main factor that ensures the growth and development of the pig's organism, its productivity, adaptation to the influence of the external environment and ultimately has a determining influence on the quality of the carcasses and the chemical composition of the meat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4703
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цигура В. В. Влияние направленных рационов.pdf233,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.