Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4893
Title: | Технологічні особливості виробництва адигейського сиру в умовах фермерського господарства |
Other Titles: | Технологические особенности производства адыгейского сыра в условиях фермерского хазяйства Technological features of the production of Adygea cheese in the conditions of a farm |
Authors: | Машкін, Микола Іванович Машкин, Николай Иванович Mashkin, Nikolay Ivanovich |
Keywords: | технологія молоко адигейський сир технология молоко адыгейский сыр technology milk Adygea cheese |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | ХЛУХТ |
Citation: | Машкін М. І. Технологічні особливості виробництва адигейського сиру в умовах фермерського господарства [Електронний ресурс] / М. І. Машкін // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків : ХЛУХТ, 2017. - С. 97-98. |
Abstract: | В статті розглянуте виробництво адигейського сиру в умовах фермерського господарства, яке має свої особливості при згортанні молока і отримання згустку з використанням 10% розчину пепсину. В статье рассмотрено производство адыгейского сыра в условиях фермерского хозяйства, которое имеет свои особенности при свортивании молока и получения сгустка с использованием 10% раствора пепсина. |
Description: | The article deals with the production of Adygea cheese in the conditions of a farm, which has its own features in coagulating milk and obtaining a clot using 10% pepsin solution. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4893 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези ХДУТХ 2017.pdf | 86,68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.