Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4893
Назва: Технологічні особливості виробництва адигейського сиру в умовах фермерського господарства
Інші назви: Технологические особенности производства адыгейского сыра в условиях фермерского хазяйства
Technological features of the production of Adygea cheese in the conditions of a farm
Автори: Машкін, Микола Іванович
Машкин, Николай Иванович
Mashkin, Nikolay Ivanovich
Ключові слова: технологія
молоко
адигейський сир
технология
молоко
адыгейский сыр
technology
milk
Adygea cheese
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХЛУХТ
Бібліографічний опис: Машкін М. І. Технологічні особливості виробництва адигейського сиру в умовах фермерського господарства [Електронний ресурс] / М. І. Машкін // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків : ХЛУХТ, 2017. - С. 97-98.
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуте виробництво адигейського сиру в умовах фермерського господарства, яке має свої особливості при згортанні молока і отримання згустку з використанням 10% розчину пепсину. В статье рассмотрено производство адыгейского сыра в условиях фермерского хозяйства, которое имеет свои особенности при свортивании молока и получения сгустка с использованием 10% раствора пепсина.
Опис: The article deals with the production of Adygea cheese in the conditions of a farm, which has its own features in coagulating milk and obtaining a clot using 10% pepsin solution.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4893
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези ХДУТХ 2017.pdf86,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.