Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4964
Title: Основні тенденції збуту та формування цін на овочі в Україні
Other Titles: Основные тенденции сбыта и формирования цен на овощи в Украине
Major trends of sales and pricing of vegetables in Ukraine
Authors: Лишенко, М. О.
Лышенко, М. А.
Lyshenko, M. A.
Keywords: ринок овочів
овочівництво
ціни
рынок овощей
овощеводство
цены
market fruits
vegetables
prices
Issue Date: 2016
Publisher: Мукачівський державний університет
Citation: Лишенко М. О. Основні тенденції збуту та формування цін на овочі в Україні [Електронний ресурс] / М. О. Лишенко // Економіка і суспільство. - 2016. – Вип. 5. – С. 207-215.
Abstract: В статті розглянуто основні тенденції розвитку ринку овочів, зроблено моніторинг овочевого ринку, досліджено особливості формування ринку овочів України, встановлено взаємозв’язок попиту, пропозиції і ціни реалізації овочів. Запропоновані способи підвищення ефективності виробництва овочів, зроблено прогноз виробництва овочів на найближчу перспективу. В статье рассмотрены основные тенденции развития рынка овощей, сделано мониторинг овощного рынка, исследованы особенности формирования рынка овощей Украины, установлена взаимосвязь спроса, предложения и цены реализации овощей. Предложенные способы повышения эффективности производства овощей, дан прогноз производства овощей на ближайшую перспективу.
Description: The article examines the main trends in the market of vegetables, monitored the vegetable market, peculiarities forming vegetable market of Ukraine establishes the relationship of demand, supply and sale prices of vegetables. The proposed ways to improve the efficiency of production of vegetables, the forecast of vegetable production in the near future.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4964
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
37.pdf430,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.