Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5093
Назва: Удосконалення технології котлет з яловичини та проект котлетної на 50 місць
Інші назви: Совершенствование технологии котлет из говядины и проект котлетной на 50 мест
Improving the technology of beef sausage and a cutlet project for 50 places
Автори: Ніколаєнко, Оксана Володимирівна
Николаенко, Оксана Владимировна
Nikolaenko, Oksana Vladimirovna
Ключові слова: котлета
яловичина
страва
котлета
говядина
блюдо
chop
beef
dish
Дата публікації: 2017
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій; наук. керівник Л. З. Шильман
Короткий огляд (реферат): Розвиток закладів ресторанного господарства в Україні вимагає ширшого використання страв за новими технологіями. Умови сприяють випуску продукції високої якості, раціональному використанні сировини, розвитку естетичного смаку в оформленні страв та виробів, створюють тенденції до конкуренції. Метою дипломного проекту є удосконалення технології котлет з яловичини з додаванням карагенану, а також розробка проекту котлетної на 50 місць. Традиційно великим попитом серед споживачів користуються страви з м’ясної січеної маси, яка оброблена способом смаження. Развитие учереждений ресторанного хозяйства в Украине требует более широкого использования блюд c новыми технологиями. Эти условия способствуют выпуску продукции высокого качества, рациональном использовании сырья, развитии эстетического вкуса в оформлении блюд и изделий, создают тенденции к конкуренции. Целью дипломного проекта является совершенствование технологии котлет из говядины с добавлением каррагинана, а также разработка проекта котлетной на 50 мест. Традиционно большим спросом среди потребителей пользуются блюда из мясной рубленой массы, обработанная способом жарки.
Опис: The development of catering establishments in Ukraine requires the wider use of dishes with new technologies. These conditions contribute to the production of high quality products, the rational use of raw materials, the development of aesthetic taste in the design of dishes and products, and create a tendency for competition. The purpose of the diploma project is to improve the technology of the beef chicken with the addition of carrageenan, as well as the development of a cutlet project for 50 places. Traditionally large demand among consumers is served by meat chopped meat, processed by the method of frying.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5093
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИПЛОМ_НИКОЛАЄНКО.pdf
  Restricted Access
8,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.