Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5096
Назва: Технологія виробництва сухих молочних продуктів та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва сухих молочних продуктів)
Інші назви: Технология производства сухих молочных продуктов и техническое переоснащение ОАО «Пирятинский сырзавод» (цех по производству сухих молочных продуктов)
Technology of production of dry dairy products and technical re-equipment of PJSC "Pyryatynsky cheese factory" (production plant for dry dairy products)
Автори: Захарченко, Наталія Василівна
Захарченко, Наталья Васильевна
Zakharchenko, Natalia Vasylivna
Ключові слова: молоко
демінералізація
нанофільтрація
молоко
деминерализация
нанофильтрация
milk
demineralization
nanofiltration
Дата публікації: 2017
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій; наук. керівник Л. М. Кітченко
Короткий огляд (реферат): Метою проекту є вивчення технології виробництва кисломолочних продуктів та технічне переоснащення. У проекті проаналізовано стан молочної промисловості, описані інноваційні технології молочного виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок промислових робітників. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність діяльності реконструйованого заводу. Целью проекта является изучение технологии производства кисломолочных продуктов и техническое переоснащение. В проекте проанализировано состояние молочной промышленности, описаны инновационные технологии молочного производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет промышленных рабочих. Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды. Рассчитана экономическая эффективность деятельности реконструированного завода.
Опис: The purpose of the project is to study the technology of production of dairy products and technical re-equipment. The project analyzes the state of the dairy industry, describes innovative dairy technologies and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also, equipment for the effective operation of workshops has been selected, production areas have been determined, and industrial workers have been calculated. The issues of occupational safety and security in emergencies have been addressed, attention has been paid to aspects of environmental protection. The economic efficiency of the reconstructed plant is calculated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5096
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Захарченко Н.В..pdf
  Restricted Access
2,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.