Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5096
Title: Технологія виробництва сухих молочних продуктів та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва сухих молочних продуктів)
Other Titles: Технология производства сухих молочных продуктов и техническое переоснащение ОАО «Пирятинский сырзавод» (цех по производству сухих молочных продуктов)
Technology of production of dry dairy products and technical re-equipment of PJSC "Pyryatynsky cheese factory" (production plant for dry dairy products)
Authors: Захарченко, Наталія Василівна
Захарченко, Наталья Васильевна
Zakharchenko, Natalia Vasylivna
Keywords: молоко
демінералізація
нанофільтрація
молоко
деминерализация
нанофильтрация
milk
demineralization
nanofiltration
Issue Date: 2017
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій; наук. керівник Л. М. Кітченко
Abstract: Метою проекту є вивчення технології виробництва кисломолочних продуктів та технічне переоснащення. У проекті проаналізовано стан молочної промисловості, описані інноваційні технології молочного виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок промислових робітників. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність діяльності реконструйованого заводу. Целью проекта является изучение технологии производства кисломолочных продуктов и техническое переоснащение. В проекте проанализировано состояние молочной промышленности, описаны инновационные технологии молочного производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет промышленных рабочих. Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды. Рассчитана экономическая эффективность деятельности реконструированного завода.
Description: The purpose of the project is to study the technology of production of dairy products and technical re-equipment. The project analyzes the state of the dairy industry, describes innovative dairy technologies and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also, equipment for the effective operation of workshops has been selected, production areas have been determined, and industrial workers have been calculated. The issues of occupational safety and security in emergencies have been addressed, attention has been paid to aspects of environmental protection. The economic efficiency of the reconstructed plant is calculated.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5096
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Захарченко Н.В..pdf
  Restricted Access
2,13 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.