Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5098| Назва: | Технологія виробництва напівфабрикатів з птиці та проектний розрахунок цеху напівфабрикатів в умовах м. Суми |
| Інші назви: | Технология производства полуфабрикатов из птицы и проектный расчет цеха полуфабрикатов в условиях г. Сумы Technology of production of poultry semi-finished products and design calculation of the workshop of semi-finished products in Sumy |
| Автори: | Комісар, Олександр Олександрович Комисар, Александр Александрович Komisar, Oleksandr Aleksandrovich |
| Ключові слова: | технологія напівфабрикати м’ясо технология полуфабрикаты мясо technology semi-finished products meat |
| Дата публікації: | 2017 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Уханова |
| Короткий огляд (реферат): | В дипломному проекті були проведені розрахунки м'ясної сировини та продукції, площі приміщень, робочої сили, технологічного обладнання та енергозатрат. Описана технологія виробництва напівфабрикатів з птиці. В дипломном проекте были проведены расчеты мясного сырья и продукции, площади помещений, рабочей силы, технологического оборудования и энергозатрат. Описанная технология производства полуфабрикатов из птицы. |
| Опис: | In the diploma project, calculations were made of meat raw materials and products, area of premises, labor, technological equipment and energy costs. The described technology of production of semi-finished products from poultry. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5098 |
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Комісар ПЗ.pdf | 2,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.