Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5098
Title: Технологія виробництва напівфабрикатів з птиці та проектний розрахунок цеху напівфабрикатів в умовах м. Суми
Other Titles: Технология производства полуфабрикатов из птицы и проектный расчет цеха полуфабрикатов в условиях г. Сумы
Technology of production of poultry semi-finished products and design calculation of the workshop of semi-finished products in Sumy
Authors: Комісар, Олександр Олександрович
Комисар, Александр Александрович
Komisar, Oleksandr Aleksandrovich
Keywords: технологія
напівфабрикати
м’ясо
технология
полуфабрикаты
мясо
technology
semi-finished products
meat
Issue Date: 2017
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Уханова
Abstract: В дипломному проекті були проведені розрахунки м'ясної сировини та продукції, площі приміщень, робочої сили, технологічного обладнання та енергозатрат. Описана технологія виробництва напівфабрикатів з птиці. В дипломном проекте были проведены расчеты мясного сырья и продукции, площади помещений, рабочей силы, технологического оборудования и энергозатрат. Описанная технология производства полуфабрикатов из птицы.
Description: In the diploma project, calculations were made of meat raw materials and products, area of premises, labor, technological equipment and energy costs. The described technology of production of semi-finished products from poultry.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5098
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Комісар ПЗ.pdf
  Restricted Access
2,21 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.