Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5098
Title: | Технологія виробництва напівфабрикатів з птиці та проектний розрахунок цеху напівфабрикатів в умовах м. Суми |
Other Titles: | Технология производства полуфабрикатов из птицы и проектный расчет цеха полуфабрикатов в условиях г. Сумы Technology of production of poultry semi-finished products and design calculation of the workshop of semi-finished products in Sumy |
Authors: | Комісар, Олександр Олександрович Комисар, Александр Александрович Komisar, Oleksandr Aleksandrovich |
Keywords: | технологія напівфабрикати м’ясо технология полуфабрикаты мясо technology semi-finished products meat |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Уханова |
Abstract: | В дипломному проекті були проведені розрахунки м'ясної сировини та продукції, площі приміщень, робочої сили, технологічного обладнання та енергозатрат. Описана технологія виробництва напівфабрикатів з птиці. В дипломном проекте были проведены расчеты мясного сырья и продукции, площади помещений, рабочей силы, технологического оборудования и энергозатрат. Описанная технология производства полуфабрикатов из птицы. |
Description: | In the diploma project, calculations were made of meat raw materials and products, area of premises, labor, technological equipment and energy costs. The described technology of production of semi-finished products from poultry. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5098 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Комісар ПЗ.pdf Restricted Access | 2,21 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.