Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5102
Title: | Технологія виробництва м'ясо-рослинних консервів та проектний розрахунок консервного заводу в умовах м. Глобине |
Other Titles: | Технология производства мясо-растительных консервов и проектный расчет консервного завода в условиях м. Глобино The technology of production of meat and vegetable canned food and the design calculation of the canning plant in the conditions of Globino |
Authors: | Сахненко, Інна Анатоліївна Сахненко, Инна Анатольевна Sakhnenko, Inna Anatolievna |
Keywords: | м'ясо технологія консерви мясо технология консервы meat technology canned |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Уханова |
Abstract: | В проекті проаналізовано стан м’ясної промисловості, описані інноваційні технології м’ясного виробництва, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок промислових робітників. В проекте проанализировано состояние мясной промышленности, описаны инновационные технологии мясного производства, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет промышленных рабочих. |
Description: | The project analyzes the state of the meat industry, describes the innovative technologies of meat production, details the technological schemes of production and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also, equipment for the effective operation of workshops has been selected, production areas have been determined, and industrial workers have been calculated. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5102 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сахненко ПЗ.pdf Restricted Access | 2,26 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.