Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5103
Title: Технологія виробництва напівкопчених ковбас та проект м’ясопереробного цеху в умовах м. Буринь
Other Titles: Технология производства полукопченых колбас и проект мясоперерабатывающего цеха в условиях г. Бурынь
Technology of production of semi-smoked sausages and a project of meat processing workshop in the conditions of Burin
Authors: Турецька, Ярослава Ігорівна
Турецкая, Ярослава Игоревна
Turetska, Yaroslava Igorivna
Keywords: технологія
ковбаса
м’ясо
технология
колбаса
мясо
technology
sausage
meat
Issue Date: 2017
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Уханова
Abstract: В дипломному проекті були проведені розрахунки м’ясної сировини та готової продукції, площі приміщень, робочої сили, технологічного обладнання та енергозатрат. Описана технологія виробництва асортименту ковбасних виробів. В дипломном проекте были проведены расчеты мясного сырья и готовой продукции, площади помещений, рабочей силы, технологического оборудования и энергозатрат. Описанная технология производства ассортимента колбасных изделий.
Description: In the diploma project, calculations of meat raw materials and finished products, premises, labor, technological equipment and energy costs were carried out. The technology of production of assortment of sausage wares is described.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5103
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Турецька ПЗ.pdf
  Restricted Access
2,23 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.