Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5103
Title: | Технологія виробництва напівкопчених ковбас та проект м’ясопереробного цеху в умовах м. Буринь |
Other Titles: | Технология производства полукопченых колбас и проект мясоперерабатывающего цеха в условиях г. Бурынь Technology of production of semi-smoked sausages and a project of meat processing workshop in the conditions of Burin |
Authors: | Турецька, Ярослава Ігорівна Турецкая, Ярослава Игоревна Turetska, Yaroslava Igorivna |
Keywords: | технологія ковбаса м’ясо технология колбаса мясо technology sausage meat |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Уханова |
Abstract: | В дипломному проекті були проведені розрахунки м’ясної сировини та готової продукції, площі приміщень, робочої сили, технологічного обладнання та енергозатрат. Описана технологія виробництва асортименту ковбасних виробів. В дипломном проекте были проведены расчеты мясного сырья и готовой продукции, площади помещений, рабочей силы, технологического оборудования и энергозатрат. Описанная технология производства ассортимента колбасных изделий. |
Description: | In the diploma project, calculations of meat raw materials and finished products, premises, labor, technological equipment and energy costs were carried out. The technology of production of assortment of sausage wares is described. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5103 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Турецька ПЗ.pdf Restricted Access | 2,23 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.