Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5104
Title: | Технологічні основи холодильної обробки м’яса та проект холодильного цеху в умовах м. Суми |
Other Titles: | Технологические основы холодильной обработки мяса и проект холодильного цеха в условиях г. Сумы Technological bases of meat refrigeration and the project of a refrigeration shop in the conditions of Sumy |
Authors: | Чекан, Маргарита Олегівна Чекан, Маргарита Олеговна Chekan, Margarita Olegivna |
Keywords: | м’ясо заморожування зберігання мясо замораживание хранение meat frozen storage |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. А. Крижська |
Abstract: | В проекті проаналізовані способи холодильної обробки м’яса та субпродуктів. Проведені розрахунки усушки м’яса при холодильній обробці та під час зберігання. Розраховано сировину, обладнання, виробничі площі та енергозатрати. В проекте проанализированы способы холодильной обработки мяса и субпродуктов. Проведенные расчеты усушки мяса при холодильной обработке и при хранении. Рассчитано сырье, оборудование, производственные площади и энергозатраты. |
Description: | The project analyzes methods for refrigeration of meat and offal. Calculations are made for meat during refrigeration and storage. The raw materials, equipment, production space and energy costs are calculated. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5104 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Чекан М.О. ПЗ.pdf Restricted Access | 1,89 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.