Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5104
Title: Технологічні основи холодильної обробки м’яса та проект холодильного цеху в умовах м. Суми
Other Titles: Технологические основы холодильной обработки мяса и проект холодильного цеха в условиях г. Сумы
Technological bases of meat refrigeration and the project of a refrigeration shop in the conditions of Sumy
Authors: Чекан, Маргарита Олегівна
Чекан, Маргарита Олеговна
Chekan, Margarita Olegivna
Keywords: м’ясо
заморожування
зберігання
мясо
замораживание
хранение
meat
frozen
storage
Issue Date: 2017
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. А. Крижська
Abstract: В проекті проаналізовані способи холодильної обробки м’яса та субпродуктів. Проведені розрахунки усушки м’яса при холодильній обробці та під час зберігання. Розраховано сировину, обладнання, виробничі площі та енергозатрати. В проекте проанализированы способы холодильной обработки мяса и субпродуктов. Проведенные расчеты усушки мяса при холодильной обработке и при хранении. Рассчитано сырье, оборудование, производственные площади и энергозатраты.
Description: The project analyzes methods for refrigeration of meat and offal. Calculations are made for meat during refrigeration and storage. The raw materials, equipment, production space and energy costs are calculated.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5104
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чекан М.О. ПЗ.pdf
  Restricted Access
1,89 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.