Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5302
Назва: Розробка рецептури та технології м'ясомістких сардельок із застосуванням натурального антиоксиданта
Інші назви: Разработка рецептуры и технологии мясосодержащих сарделек с применением натурального антиоксиданта
Development of the formulation and technology of meat-based sausages using a natural antioxidant
Автори: Мізь, Євгенія Миколаївна
Мизь, Евгения Николаевна
Miz, Yevheniia Mykolayivna
Ключові слова: м'ясо-місткі сардельки
м'ясо мускусної качки
екстракт розмарину
мясо-содержащие сардельки
мясо мускусной утки
экстракт розмарина
meat-containing sausage
musk duck meat
rosemary extract
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божко
Короткий огляд (реферат): На сучасному ринку високоякісне та економічно вигідне виробництво неможливе без застосування передових технологій та інноваційних рішень у галузі переробки птиці. Перспективним напрямком дослідження є використання м'яса водоплавних птахів у технології м'ясних продуктів. М'ясо качки має високу поживну цінність і забезпечує потреби організму в білках, ліпідах, мінералах, вітамінах. На современном рынке высококачественное и экономически выгодное производство невозможно без применения передовых технологий и инновационных решений в области переработки птицы. Перспективным направлением исследования является использование мяса водоплавающих птиц в технологии мясных продуктов. Мясо утки имеет высокую питательную ценность и обеспечивает потребности организма в белках, липидах, минералах, витаминах.
Опис: In today's market, the production of high-quality, cost-effective production is not possible without the use of advanced technologies and innovative solutions in the field of poultry processing. A promising direction of research is the use of waterfowl meat in the technology of meat products. Duck meat has a high nutritional value and provides the body's need for proteins, lipids, minerals, vitamins.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5302
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мізь Є.М.pdf
  Restricted Access
1,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.