Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5302
Title: Розробка рецептури та технології м'ясомістких сардельок із застосуванням натурального антиоксиданта
Other Titles: Разработка рецептуры и технологии мясосодержащих сарделек с применением натурального антиоксиданта
Development of the formulation and technology of meat-based sausages using a natural antioxidant
Authors: Мізь, Євгенія Миколаївна
Мизь, Евгения Николаевна
Miz, Yevheniia Mykolayivna
Keywords: м'ясо-місткі сардельки
м'ясо мускусної качки
екстракт розмарину
мясо-содержащие сардельки
мясо мускусной утки
экстракт розмарина
meat-containing sausage
musk duck meat
rosemary extract
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божко
Abstract: На сучасному ринку високоякісне та економічно вигідне виробництво неможливе без застосування передових технологій та інноваційних рішень у галузі переробки птиці. Перспективним напрямком дослідження є використання м'яса водоплавних птахів у технології м'ясних продуктів. М'ясо качки має високу поживну цінність і забезпечує потреби організму в білках, ліпідах, мінералах, вітамінах. На современном рынке высококачественное и экономически выгодное производство невозможно без применения передовых технологий и инновационных решений в области переработки птицы. Перспективным направлением исследования является использование мяса водоплавающих птиц в технологии мясных продуктов. Мясо утки имеет высокую питательную ценность и обеспечивает потребности организма в белках, липидах, минералах, витаминах.
Description: In today's market, the production of high-quality, cost-effective production is not possible without the use of advanced technologies and innovative solutions in the field of poultry processing. A promising direction of research is the use of waterfowl meat in the technology of meat products. Duck meat has a high nutritional value and provides the body's need for proteins, lipids, minerals, vitamins.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5302
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мізь Є.М.pdf
  Restricted Access
1,63 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.