Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5302
Title: | Розробка рецептури та технології м'ясомістких сардельок із застосуванням натурального антиоксиданта |
Other Titles: | Разработка рецептуры и технологии мясосодержащих сарделек с применением натурального антиоксиданта Development of the formulation and technology of meat-based sausages using a natural antioxidant |
Authors: | Мізь, Євгенія Миколаївна Мизь, Евгения Николаевна Miz, Yevheniia Mykolayivna |
Keywords: | м'ясо-місткі сардельки м'ясо мускусної качки екстракт розмарину мясо-содержащие сардельки мясо мускусной утки экстракт розмарина meat-containing sausage musk duck meat rosemary extract |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божко |
Abstract: | На сучасному ринку високоякісне та економічно вигідне виробництво неможливе без застосування передових технологій та інноваційних рішень у галузі переробки птиці. Перспективним напрямком дослідження є використання м'яса водоплавних птахів у технології м'ясних продуктів. М'ясо качки має високу поживну цінність і забезпечує потреби організму в білках, ліпідах, мінералах, вітамінах. На современном рынке высококачественное и экономически выгодное производство невозможно без применения передовых технологий и инновационных решений в области переработки птицы. Перспективным направлением исследования является использование мяса водоплавающих птиц в технологии мясных продуктов. Мясо утки имеет высокую питательную ценность и обеспечивает потребности организма в белках, липидах, минералах, витаминах. |
Description: | In today's market, the production of high-quality, cost-effective production is not possible without the use of advanced technologies and innovative solutions in the field of poultry processing. A promising direction of research is the use of waterfowl meat in the technology of meat products. Duck meat has a high nutritional value and provides the body's need for proteins, lipids, minerals, vitamins. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5302 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мізь Є.М.pdf Restricted Access | 1,63 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.