Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5316
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко, Ганна Іванівна-
dc.contributor.authorШевченко, Анна Ивановна-
dc.contributor.authorShevchenko, Anna Ivanivna-
dc.date.accessioned2018-02-13T13:09:49Z-
dc.date.available2018-02-13T13:09:49Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5316-
dc.descriptionThe purpose of this work is to develop a technology product with healing properties, useful for people who have problems with excess weight and functions of the gastrointestinal tract. When developing and conducting research on this master's work, we solved the following issues: firstly, to substantiate the feasibility of production of new types of yoghurts; second, to carry out a comprehensive study of quality indicators, to characterize the nutritional value and safety of developed yoghurts enriched with retentate of whey and prebiotic components.uk_UK
dc.description.abstractМетою цієї роботи є розробка технології продукт з оздоровчими властивостями, корисний для людей, які мають проблеми із зайвою вагою і функціями шлунково-кишкового тракту. У зв'язку з цим при розробці та виконанні досліджень даної магістерської роботи, нами було вирішено такі питання: по-перше, обґрунтувати доцільність виробництва нових видів йогуртів; по-друге, провести комплексне дослідження показників якості, охарактеризувати харчову цінність і безпеку розроблених йогуртів збагачених ретентатом молочної сироватки і пребіотичними компонентами. Целью этой работы является разработка технологии продукт с оздоровительными свойствами, полезен для людей, имеющих проблемы с лишним весом и функциями желудочно-кишечного тракта. В связи с этим при разработке и выполнении исследований данной магистерской работы, нами были решены следующие вопросы: во-первых, обосновать целесообразность производства новых видов йогуртов; во-вторых, провести комплексное исследование показателей качества, охарактеризовать пищевую ценность и безопасность разработанных йогуртов обогащенных ретентат молочной сыворотки и пребиотическими компонентами.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectкисломолочний продуктuk_UK
dc.subjectйогуртuk_UK
dc.subjectмолоко коров’ячеuk_UK
dc.subjectкисломолочный продуктuk_UK
dc.subjectйогуртuk_UK
dc.subjectмолоко коровьеuk_UK
dc.subjectfermented milk productuk_UK
dc.subjectyogurtuk_UK
dc.subjectcow's milkuk_UK
dc.titleРозробка кисломолочного продукту з використанням ретентату молочної сироватки, збагаченого пребіотичними компонентамиuk_UK
dc.title.alternativeРазработка кисломолочного продукта с использованием ретентат молочной сыворотки, обогащенного пребиотическими компонентамиuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of sour-milk product using retentate of whey, enriched with prebiotic componentsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шевченко Г. І. Диплом.pdf
  Restricted Access
2,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.