Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5318
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛяшко, Олег Олександрович-
dc.contributor.authorЛяшко, Олег Александрович-
dc.contributor.authorLyashko, Oleg Aleksandrovich-
dc.date.accessioned2018-02-14T06:55:42Z-
dc.date.available2018-02-14T06:55:42Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньоваuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5318-
dc.descriptionThe object of the study is the technology of meat and vegetable pates using broccoli. In the course of experimental work, as a subject of research were used minced meat systems, meat and vegetable patties using broccoli. The results can be used for implementation in production. The new product has a lower cost than traditional meat pastes, but it is enriched with vitamins, minerals and fiber, so it can be realized by separate segments of the population with diseases.uk_UK
dc.description.abstractОб'єкт дослідження - технологія м'ясо-рослинних паштетів з використанням броколі. При проведенні експериментальних робіт, як предмет досліджень використовували фаршеві системи, м'ясо-рослинні паштети з використанням броколі. Отримані результати можна використовувати для впровадження у виробництво. Новий продукт має нижчу собівартість ніж традиційні м'ясні паштети , але він збагачений вітамінами , мінеральними речовинами та клітковиною,тому може реалізуватися окремим верствам населення з захворюваннями. Объект исследования - технология мясо-растительных паштетов с использованием брокколи. При проведении экспериментальных работ, как предмет исследований использовали фаршевые системы, мясорастительные паштеты с использованием брокколи. Полученные результаты можно использовать для внедрения в производство. Новый продукт имеет низкую себестоимость чем традиционные мясные паштеты.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectм’ясo-рoслинні паштeтиuk_UK
dc.subjectвітаміниuk_UK
dc.subjectмінeральні рeчoвиниuk_UK
dc.subjectмясо-растительные паштетыuk_UK
dc.subjectвитаминыuk_UK
dc.subjectминеральные веществаuk_UK
dc.subjectmeat and vegetable pasteuk_UK
dc.subjectvitaminsuk_UK
dc.subjectmineralsuk_UK
dc.titleРoзрoбка рeцeптyри та технології м’яснoгo функціонального прoдyктy із використанням сирoвини рoслиннoгoпoxoджeнняuk_UK
dc.title.alternativeРазработка рецептуры и технологи мясного функціонального продукта с использованием сырья растительного происхожденияuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of recipe and technology of meatfunctional productus in grawmaterial sofplant originuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ляшко О.О.Диплом.pdf2,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.