Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5318
Title: Рoзрoбка рeцeптyри та технології м’яснoгo функціонального прoдyктy із використанням сирoвини рoслиннoгoпoxoджeння
Other Titles: Разработка рецептуры и технологи мясного функціонального продукта с использованием сырья растительного происхождения
Development of recipe and technology of meatfunctional productus in grawmaterial sofplant origin
Authors: Ляшко, Олег Олександрович
Ляшко, Олег Александрович
Lyashko, Oleg Aleksandrovich
Keywords: м’ясo-рoслинні паштeти
вітаміни
мінeральні рeчoвини
мясо-растительные паштеты
витамины
минеральные вещества
meat and vegetable paste
vitamins
minerals
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньова
Abstract: Об'єкт дослідження - технологія м'ясо-рослинних паштетів з використанням броколі. При проведенні експериментальних робіт, як предмет досліджень використовували фаршеві системи, м'ясо-рослинні паштети з використанням броколі. Отримані результати можна використовувати для впровадження у виробництво. Новий продукт має нижчу собівартість ніж традиційні м'ясні паштети , але він збагачений вітамінами , мінеральними речовинами та клітковиною,тому може реалізуватися окремим верствам населення з захворюваннями. Объект исследования - технология мясо-растительных паштетов с использованием брокколи. При проведении экспериментальных работ, как предмет исследований использовали фаршевые системы, мясорастительные паштеты с использованием брокколи. Полученные результаты можно использовать для внедрения в производство. Новый продукт имеет низкую себестоимость чем традиционные мясные паштеты.
Description: The object of the study is the technology of meat and vegetable pates using broccoli. In the course of experimental work, as a subject of research were used minced meat systems, meat and vegetable patties using broccoli. The results can be used for implementation in production. The new product has a lower cost than traditional meat pastes, but it is enriched with vitamins, minerals and fiber, so it can be realized by separate segments of the population with diseases.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5318
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ляшко О.О.Диплом.pdf
  Restricted Access
2,13 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.