Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5330
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПрокопенко, Ю. І.-
dc.contributor.authorПрокопенко, Ю. И.-
dc.contributor.authorProkopenko, U. I.-
dc.date.accessioned2018-02-15T08:59:50Z-
dc.date.available2018-02-15T08:59:50Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельникuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5330-
dc.descriptionThis research work is devoted to the study of the properties of corn textured flour, its influence on the structural and mechanical properties of semi-finished products and the quality of bread.uk_UK
dc.description.abstractДана науково-дослідна робота присвячена дослідженню властивостей кукурудзяного текстурованого борошна, його впливу на структурно-механічні властивості напівфабрикатів і якість хліба. Данная научно - исследовательская работа посвящена исследованию свойств кукурузной текстурированной муки, её влиянию на структурно - механические свойства полуфабрикатов и качество хлеба.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectхлібопекарські властивості текстурованого борошнаuk_UK
dc.subjectкукурудзяне текстуроване борошноuk_UK
dc.subjectструктурно-механічні властивостіuk_UK
dc.subjectхлебопекарные свойства текстурированной мукиuk_UK
dc.subjectкукурузная текстурированная мукаuk_UK
dc.subjectструктурно - механические свойстваuk_UK
dc.subjectbaking properties of textured flouruk_UK
dc.subjectcorn textured flouruk_UK
dc.subjectstructural and mechanical propertiesuk_UK
dc.titleУдосконалення технології хліба з використанням текстурованого борошнаuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии хлеба с использованием текстурированой мукиuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of bread technology using textured flouruk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Прокопенко Ю. І. Диплом.pdf
  Restricted Access
1,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.