Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5330
Title: | Удосконалення технології хліба з використанням текстурованого борошна |
Other Titles: | Усовершенствование технологии хлеба с использованием текстурированой муки Improvement of bread technology using textured flour |
Authors: | Прокопенко, Ю. І. Прокопенко, Ю. И. Prokopenko, U. I. |
Keywords: | хлібопекарські властивості текстурованого борошна кукурудзяне текстуроване борошно структурно-механічні властивості хлебопекарные свойства текстурированной муки кукурузная текстурированная мука структурно - механические свойства baking properties of textured flour corn textured flour structural and mechanical properties |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник |
Abstract: | Дана науково-дослідна робота присвячена дослідженню властивостей кукурудзяного текстурованого борошна, його впливу на структурно-механічні властивості напівфабрикатів і якість хліба. Данная научно - исследовательская работа посвящена исследованию свойств кукурузной текстурированной муки, её влиянию на структурно - механические свойства полуфабрикатов и качество хлеба. |
Description: | This research work is devoted to the study of the properties of corn textured flour, its influence on the structural and mechanical properties of semi-finished products and the quality of bread. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5330 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Прокопенко Ю. І. Диплом.pdf Restricted Access | 1,7 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.