Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5330
Title: Удосконалення технології хліба з використанням текстурованого борошна
Other Titles: Усовершенствование технологии хлеба с использованием текстурированой муки
Improvement of bread technology using textured flour
Authors: Прокопенко, Ю. І.
Прокопенко, Ю. И.
Prokopenko, U. I.
Keywords: хлібопекарські властивості текстурованого борошна
кукурудзяне текстуроване борошно
структурно-механічні властивості
хлебопекарные свойства текстурированной муки
кукурузная текстурированная мука
структурно - механические свойства
baking properties of textured flour
corn textured flour
structural and mechanical properties
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник
Abstract: Дана науково-дослідна робота присвячена дослідженню властивостей кукурудзяного текстурованого борошна, його впливу на структурно-механічні властивості напівфабрикатів і якість хліба. Данная научно - исследовательская работа посвящена исследованию свойств кукурузной текстурированной муки, её влиянию на структурно - механические свойства полуфабрикатов и качество хлеба.
Description: This research work is devoted to the study of the properties of corn textured flour, its influence on the structural and mechanical properties of semi-finished products and the quality of bread.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5330
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Прокопенко Ю. І. Диплом.pdf
  Restricted Access
1,7 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.