Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5332Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Білосвіт, Н. О. | - |
| dc.contributor.author | Белосвет, Н. А. | - |
| dc.contributor.author | Bilosvit, N. | - |
| dc.date.accessioned | 2018-02-15T09:07:25Z | - |
| dc.date.available | 2018-02-15T09:07:25Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник | uk_UK |
| dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5332 | - |
| dc.description | A formula for a dry mix for the production of soups with high consumer characteristics on the basis of restaurant facilities is also developed. The economic efficiency of the production of a new product is determined by determining the economic effect of its introduction. | uk_UK |
| dc.description.abstract | Розглянуто можливості використання модифікованих крохмалів в якості структуроутворювача у виробництві супів швидкого приготування. Розроблено рецептуру сухої суміші для виготовлення супів з високими споживчими характеристиками, які можуть використовуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрены возможности использования модифицированных крахмалов в качестве структурообразователя в производстве супов быстрого приготовления. Разработана рецептура сухой смеси для изготовления супов с высокими потребительскими характеристиками, которые могшут использоваться в учреждениях ресторанного хозяйства. | uk_UK |
| dc.language.iso | other | uk_UK |
| dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
| dc.subject | суміш | uk_UK |
| dc.subject | суп | uk_UK |
| dc.subject | модифікований крохмаль | uk_UK |
| dc.subject | смесь | uk_UK |
| dc.subject | суп | uk_UK |
| dc.subject | модифицированный крахмал | uk_UK |
| dc.subject | blend | uk_UK |
| dc.subject | soup | uk_UK |
| dc.subject | modified starch | uk_UK |
| dc.title | Удосконалення технології супів з використанням модифікованого крохмалю | uk_UK |
| dc.title.alternative | Усовершенствование технологии супов с использованием модифицированного крахмала | uk_UK |
| dc.title.alternative | Improvement of technology of soups using modified starch | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Білосвіт Н.О.Диплом.pdf | 1,83 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.