Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5332
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілосвіт, Н. О.-
dc.contributor.authorБелосвет, Н. А.-
dc.contributor.authorBilosvit, N.-
dc.date.accessioned2018-02-15T09:07:25Z-
dc.date.available2018-02-15T09:07:25Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельникuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5332-
dc.descriptionA formula for a dry mix for the production of soups with high consumer characteristics on the basis of restaurant facilities is also developed. The economic efficiency of the production of a new product is determined by determining the economic effect of its introduction.uk_UK
dc.description.abstractРозглянуто можливості використання модифікованих крохмалів в якості структуроутворювача у виробництві супів швидкого приготування. Розроблено рецептуру сухої суміші для виготовлення супів з високими споживчими характеристиками, які можуть використовуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрены возможности использования модифицированных крахмалов в качестве структурообразователя в производстве супов быстрого приготовления. Разработана рецептура сухой смеси для изготовления супов с высокими потребительскими характеристиками, которые могшут использоваться в учреждениях ресторанного хозяйства.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectсумішuk_UK
dc.subjectсупuk_UK
dc.subjectмодифікований крохмальuk_UK
dc.subjectсмесьuk_UK
dc.subjectсупuk_UK
dc.subjectмодифицированный крахмалuk_UK
dc.subjectblenduk_UK
dc.subjectsoupuk_UK
dc.subjectmodified starchuk_UK
dc.titleУдосконалення технології супів з використанням модифікованого крохмалюuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии супов с использованием модифицированного крахмалаuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of technology of soups using modified starchuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білосвіт Н.О.Диплом.pdf1,83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.