Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5332
Title: | Удосконалення технології супів з використанням модифікованого крохмалю |
Other Titles: | Усовершенствование технологии супов с использованием модифицированного крахмала Improvement of technology of soups using modified starch |
Authors: | Білосвіт, Н. О. Белосвет, Н. А. Bilosvit, N. |
Keywords: | суміш суп модифікований крохмаль смесь суп модифицированный крахмал blend soup modified starch |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник |
Abstract: | Розглянуто можливості використання модифікованих крохмалів в якості структуроутворювача у виробництві супів швидкого приготування. Розроблено рецептуру сухої суміші для виготовлення супів з високими споживчими характеристиками, які можуть використовуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрены возможности использования модифицированных крахмалов в качестве структурообразователя в производстве супов быстрого приготовления. Разработана рецептура сухой смеси для изготовления супов с высокими потребительскими характеристиками, которые могшут использоваться в учреждениях ресторанного хозяйства. |
Description: | A formula for a dry mix for the production of soups with high consumer characteristics on the basis of restaurant facilities is also developed. The economic efficiency of the production of a new product is determined by determining the economic effect of its introduction. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5332 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Білосвіт Н.О.Диплом.pdf Restricted Access | 1,83 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.