Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5332
Title: Удосконалення технології супів з використанням модифікованого крохмалю
Other Titles: Усовершенствование технологии супов с использованием модифицированного крахмала
Improvement of technology of soups using modified starch
Authors: Білосвіт, Н. О.
Белосвет, Н. А.
Bilosvit, N.
Keywords: суміш
суп
модифікований крохмаль
смесь
суп
модифицированный крахмал
blend
soup
modified starch
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник
Abstract: Розглянуто можливості використання модифікованих крохмалів в якості структуроутворювача у виробництві супів швидкого приготування. Розроблено рецептуру сухої суміші для виготовлення супів з високими споживчими характеристиками, які можуть використовуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрены возможности использования модифицированных крахмалов в качестве структурообразователя в производстве супов быстрого приготовления. Разработана рецептура сухой смеси для изготовления супов с высокими потребительскими характеристиками, которые могшут использоваться в учреждениях ресторанного хозяйства.
Description: A formula for a dry mix for the production of soups with high consumer characteristics on the basis of restaurant facilities is also developed. The economic efficiency of the production of a new product is determined by determining the economic effect of its introduction.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5332
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Білосвіт Н.О.Диплом.pdf
  Restricted Access
1,83 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.