Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5341
Назва: | Розробка технології пудингів підвищеної харчової цінності для спортсменів та людей важкої фізичної праці |
Інші назви: | Разработка технологии пудингов повышенной пищевой ценности для спортсменов и людей тяжелого физического труда Development of technology puddings with increased nutritional value for athletes and people of heavy physical labor |
Автори: | Кабаненко, Ольга Юріївна Кабаненко, Ольга Юрьевна Kabanenko, Olga |
Ключові слова: | молочний десерт пудинг концентрат сироваткових білків молочный десерт пудинг концентрат сывороточных белков milk dessert pudding whey protein concentrate |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко |
Короткий огляд (реферат): | Метою магістерської роботи є вдосконалення і розробка технології молочного пудингу на основі концентрату сироваткових білків для спортивного харчування. Целью магистерской работы является совершенствование и разработка технологии молочного пудинга на основе концентрата сывороточных белков для спортивного питания. |
Опис: | The aim of the work is to improve and develop the technology of dairy pudding on the basis of whey protein concentrate for sports nutrition. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5341 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кабаненко О. Ю. Диплом....pdf Restricted Access | 1,98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.