Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5341
Назва: Розробка технології пудингів підвищеної харчової цінності для спортсменів та людей важкої фізичної праці
Інші назви: Разработка технологии пудингов повышенной пищевой ценности для спортсменов и людей тяжелого физического труда
Development of technology puddings with increased nutritional value for athletes and people of heavy physical labor
Автори: Кабаненко, Ольга Юріївна
Кабаненко, Ольга Юрьевна
Kabanenko, Olga
Ключові слова: молочний десерт
пудинг
концентрат сироваткових білків
молочный десерт
пудинг
концентрат сывороточных белков
milk dessert
pudding
whey protein concentrate
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко
Короткий огляд (реферат): Метою магістерської роботи є вдосконалення і розробка технології молочного пудингу на основі концентрату сироваткових білків для спортивного харчування. Целью магистерской работы является совершенствование и разработка технологии молочного пудинга на основе концентрата сывороточных белков для спортивного питания.
Опис: The aim of the work is to improve and develop the technology of dairy pudding on the basis of whey protein concentrate for sports nutrition.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5341
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кабаненко О. Ю. Диплом....pdf
  Restricted Access
1,98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.