Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5341
Title: | Розробка технології пудингів підвищеної харчової цінності для спортсменів та людей важкої фізичної праці |
Other Titles: | Разработка технологии пудингов повышенной пищевой ценности для спортсменов и людей тяжелого физического труда Development of technology puddings with increased nutritional value for athletes and people of heavy physical labor |
Authors: | Кабаненко, Ольга Юріївна Кабаненко, Ольга Юрьевна Kabanenko, Olga |
Keywords: | молочний десерт пудинг концентрат сироваткових білків молочный десерт пудинг концентрат сывороточных белков milk dessert pudding whey protein concentrate |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко |
Abstract: | Метою магістерської роботи є вдосконалення і розробка технології молочного пудингу на основі концентрату сироваткових білків для спортивного харчування. Целью магистерской работы является совершенствование и разработка технологии молочного пудинга на основе концентрата сывороточных белков для спортивного питания. |
Description: | The aim of the work is to improve and develop the technology of dairy pudding on the basis of whey protein concentrate for sports nutrition. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5341 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кабаненко О. Ю. Диплом....pdf Restricted Access | 1,98 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.