Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5341
Title: Розробка технології пудингів підвищеної харчової цінності для спортсменів та людей важкої фізичної праці
Other Titles: Разработка технологии пудингов повышенной пищевой ценности для спортсменов и людей тяжелого физического труда
Development of technology puddings with increased nutritional value for athletes and people of heavy physical labor
Authors: Кабаненко, Ольга Юріївна
Кабаненко, Ольга Юрьевна
Kabanenko, Olga
Keywords: молочний десерт
пудинг
концентрат сироваткових білків
молочный десерт
пудинг
концентрат сывороточных белков
milk dessert
pudding
whey protein concentrate
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко
Abstract: Метою магістерської роботи є вдосконалення і розробка технології молочного пудингу на основі концентрату сироваткових білків для спортивного харчування. Целью магистерской работы является совершенствование и разработка технологии молочного пудинга на основе концентрата сывороточных белков для спортивного питания.
Description: The aim of the work is to improve and develop the technology of dairy pudding on the basis of whey protein concentrate for sports nutrition.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5341
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кабаненко О. Ю. Диплом....pdf
  Restricted Access
1,98 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.