Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5342
Title: Розробка рецептури полікомпонентних м'ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби
Other Titles: Разработка рецептуры поликомпонентных мясных хлебов на основе фарша пресноводной рыбы
Development of the formula of polycomponent meat breads based on minced freshwater fish
Authors: Расамакин, Степан Олександрович
Рассамакин, Степан Александрович
Rasamakyn, Stepan Aleksandrovich
Keywords: м`ясні хліби
рибна сировина
товстолобик
мясные хлеба
рыбное сырье
толстолобик
meat bread
fish raw material
thistle
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенко
Abstract: Одним із перспективних напрямів інтенсифікації виробництва м’ясних продуктів є застосування сировини рибного походження, яка забезпечує високі показники харчової та біологічної цінності продуктів та є хорошим компонентом фаршевих систем при виробництві комбінованих продуктів харчування. Одним из перспективных направлений интенсификации производства мясных продуктов является применение сырья рыбного происхождения, которая обеспечивает высокие показатели пищевой и биологической ценности продуктов и является хорошим компонентом фаршевые систем при производстве комбинированных продуктов питания.
Description: One of the promising directions for the intensification of meat products production is the use of raw material of fish origin, which provides high indicators of food and biological value of products and is a good component of the forage systems in the production of combined food products.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5342
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Расамакин С. О. Диплом.pdf
  Restricted Access
930,84 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.