Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5343
Назва: Використання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоїв
Інші назви: Использование вторичного молочного сырья - ретентат сыворотки в производстве кисломолочных напитков
Use of secondary dairy raw materials - serum retentate in the production of sour milk drinks
Автори: Пшонкін, Едуард Олексійович
Пшонкин, Эдуард Алексеевич
Pshonkin, Eduard
Ключові слова: кисломолочний продукт
йогурт
молочна сироватка
кисломолочный продукт
йогурт
молочная сыворотка
fermented milk product
yogurt
milk whey
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко
Короткий огляд (реферат): Метою магістерської роботи є удосконалення технології і розробка рецептури йогурту на основі ретентату молочної сироватки. Целью работы является совершенствование технологии и разработка рецептуры йогурта на основе ретентат молочной сыворотки.
Опис: The aim of the work is to improve the technology and develop a recipe for yogurt on the basis of whey protein retentate.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5343
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пшонкін Е. О. Диплом.pdf
  Restricted Access
2,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.