Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5343| Назва: | Використання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоїв |
| Інші назви: | Использование вторичного молочного сырья - ретентат сыворотки в производстве кисломолочных напитков Use of secondary dairy raw materials - serum retentate in the production of sour milk drinks |
| Автори: | Пшонкін, Едуард Олексійович Пшонкин, Эдуард Алексеевич Pshonkin, Eduard |
| Ключові слова: | кисломолочний продукт йогурт молочна сироватка кисломолочный продукт йогурт молочная сыворотка fermented milk product yogurt milk whey |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко |
| Короткий огляд (реферат): | Метою магістерської роботи є удосконалення технології і розробка рецептури йогурту на основі ретентату молочної сироватки. Целью работы является совершенствование технологии и разработка рецептуры йогурта на основе ретентат молочной сыворотки. |
| Опис: | The aim of the work is to improve the technology and develop a recipe for yogurt on the basis of whey protein retentate. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5343 |
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Пшонкін Е. О. Диплом.pdf | 2,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.